избери език

Само една крачка те дели от това да започнеш наново живота си. Не пропускай тази възможност! Попълни формуляра и избери подходящия Vigrax още днес !

Ако все още не си решил, предлагаме ти "Препоръчителен пакет". Плащаш за две опаковки и ще получиш от нас напълно безплатно трета, като спестиш 35%!

Заслужаваш го!

1. Избери пакет

продуктколичествоKaina
2xVigrax
1xVigrax Dovanų
137 LTL

Ако искаш, избери допълнителните ни продукти!

 • Допълнителна опаковка Xtrasize за - 90 BGN

  Когато си купувате Vigrax , може да добавите към вашата поръчка Xtrasize. Това е нов продукт, който ще удължи и удебели пениса Ви. Без странични ефекти. Цена Xtrasize извън тази промоция е 99 BGN

2. ПОПЪЛНИ ФОРМУЛЯРА

* - задължителни полета

 • Мога ли да получа пратката си,
  ако съм в чужбина?

3. ИЗБЕРИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 • Плащане при доставка на стоката (чрез наложен платеж) - 5 лева

  При избор от Ваша страна на този метод за разплащане, Вие ще заплатите желаната (закупена) стока на куриера, при доставка на продукта до посочения от Вас адрес. Време за доставка- до 2 работни дни.

 • Плащане с дебитна или кредитна карта чрез е-Pay системата за електронно плащане - 5 лева

  При избор от Ваша страна на метод за плащане през системата за електронни разплащания еPay, може да заплатите поръчаните от Вас продукти с дебитна или кредитна карта. Ще бъдете пренасочени към система за плащане с кредитна или дебитна карта ePay. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат изпратени веднага, след като получим сумата по наша сметка. Време за доставка- до 2 работни дни.

4. ОРЪЧАЙ

поръчка: 0 лева
доставка: 5 лева
всичко за заплащане: 5 лева
време за реализация на поръчката: до 2 работни дни


 • Успехът е гарантиран или ви връщаме парите

  Преди да направите поръчката, моля информирайте се, че Ви предлагаме високо качество и безопасност на продуктите. Ако по някаква причина, мислите, че Vigrax няма да отговори на Вашите очаквания, ние Ви гарантираме, че ще ви върнем парите за всяка НЕОТВОРЕНА ОПАКОВКА.

 • Бързи и постоянни ефекти

  Първите резултати от употребата на продукта, се появяват почти веднага от започване на употребата му.

 • Сигурност

  Vigrax e силен, ефективен и изключително сигурен продукт. Лабораторните тестове са потвърдили, че Vigrax е напълно безопасен продукт.

 • Поверителност

  Уважаваме Вашето лично пространство, затова не споделяме и не предоставяме лични данни на нашите клиенти.

 • дискретност

  Поръчаните от Вас продукти ще бъдат опаковани в дискретна,картонена кутия и доставени на адреса, който сте написали във формуляра, чрез куриер . След направена от Вас поръчка, куриерската фирма ще Ви информира за датата на доставка, така че можете да бъдете сигурни кога ще получите продуктите.

 • За всеки

  Vigrax е натурален продукт, подходящ за всички зрели мъже, които имат проблеми с ерекцията. Закупуването му не изисква лекарска рецепта,но препоръчваме да направите консултация с личния си лекар преди да започнете приема му.

Vigrax